Nedjelja, 16.05.2021.  
 
 
 
Odabrani pobjednici u kategorijama WebAward.Me 2010... Sarajevo, 03.12.2010
Team Consulting povezao CIK sa Centrom za prebrojavanje glasačkih listića... Sarajevo, 29.11.2010
Projekt mrežne infrastrukture za F-AC Mostar Auto... Sarajevo, 29.11.2010
Media Centar i Adria Media koriste Team Webmail... Sarajevo, 29.11.2010
  Home :: Usluge :: Internet konekcije  
  Internet pristup  
 

Kompanija Team Consulting d.o.o. je, između ostalog, specijalizovana u djelatnosti pružanja usluga pristupa Internetu. Trenutno kroz naš TeamLink ISP odjel nudimo tri vrste pristupa i to: dial-in, leased line i wireless.

 

Wireless

Team Consulting svojim wireless signalom pokriva veći dio svih sarajevskih opština. Ovakav način stalne veze pruža mogućnost pristupa Internetu velikim brzinama uz znatno niže cijene u odnosu na žične tako da je pogodan kako za veće organizacije tako i za pojedince koji žele stalan i brz pristup Internetu. Preduslov za uspostavljanje wireless veze je optička vidljivost komitentske lokacije sa bilo kojom od naših wireless spojnih tačaka. Zbog toga je, nakon zahtjeva za ovakvom konekcijom, potreban izlazak mjerne grupe na lice mjesta.

Pogledajte našu ponudu >>>


Leased Line

Leased line je stalna veza koja se ostvaruje preko zakupljenog digitalnog voda. Digitalni vod željene brzine se unajmljuje od BH Telecoma. Ovakvu vrstu veze preferiraju veći uredi, organizacije i svi oni koji imaju potrebe za konstantnim i brzim prisupom Internetu.

Pogledajte našu ponudu >>>


Dial-in

Ovaj način pristupa je pogodan za korisnike koji Internetu pristupaju povremeno i nemaju potrebe za velikim brzinama. Naši modemski ulazi primaju bilo analogne bilo digitalne (ISDN) konekcije.


 
     
  home... kontakti... team.ba